Zoekmachine optimalisatie

Natuurlijk wilt u graag dat uw website goed gevonden wordt in bijvoorbeeld Google. Hoe hoog u uitkomt in Google hangt van veel verschillende aspecten af. Een hoge positie alleen in een zoekmachine hoeft niet persé het belangrijkste doel te zijn. Het is echter net zo belangrijk om de juiste bezoekers naar uw website te 'leiden'.

Vanaf de bouw van uw website houden wij rekening met de vindbaarheid in de zoekmachines. Het is echter ook zo dat de wijze van indexeren aan verandering onderhevig is. Wij houden deze ontwikkelingen uiteraard nauw gezet in de gaten en zullen meteen in actie komen als er relevante wijzigingen zijn in het algoritme van Google.

Heeft u al een website en wilt u graag beter gevonden worden in Google? Graag denken wij met u mee en we zullen u uiteraard adviseren over de verbeterpunten!SEO Hieronder treft u een selectie van aandachtspunten als het gaat om een goede vindbaarheid in Google:
  • Heeft uw site een goede structuur?
  • Zijn alle teksten op uw website uniek?
  • Heeft u een slimme domeinnaam met sterke zoekwoorden?
  • Hebben alle webpagina's een unieke omschrijving?
  • Lopen er relevante links naar uw website?
  • Is uw website beveiligd met een SSL-certificaat?
  • Is uw site al responsive?

Heeft u nog vragen over de vindbaarheid van uw site? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op: info@disk.nl

...Door een goede analyse van de behoeftes en wensen van de klant weten ze een stukje maatwerk te leveren wat je naar mijn mening niet veel ziet. Alles in een open en gelijkwaardige sfeer. Erg prettig... Marcel van der Sluijs, Youngtimer Kopen NL

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via mail.

Disk Promotions VOF

Volg ons op: