Disk Promotions VOF

Parcivalring 337
5221 LH 's-Hertogenbosch
T: 073 - 689 44 39
E: info@disk.nl


Wie zijn wij

Disk Promotions is opgericht in september 1996 en gevestigd in 's-Hertogenbosch. In het begin hielden we ons voornamelijk bezig met huisstijlontwikkeling.

Vanaf begin 1997 verlegden we het accent steeds meer naar webdesign en internettoepassingen. In die tijd stond het internet nog in de kinderschoenen.

Het dienstenpakket hebben we in de loop der jaren steeds verder uitgebreid.

We zijn een kleine organisatie en kunnen daardoor snel schakelen.

We hebben inmiddels honderden websites opgeleverd. Bekijk een selectie van onze opgeleverde sites. Niet voor niets bestaat Disk Promotions voor internetbegrippen al zo lang.


Feest bij Disk Promotions
In 2016 was het feest bij Disk Promotions. We bestonden namelijk 20 jaar (opgericht op 1 september 1996)!

Wij zijn heel blij dat de meeste relaties vanaf het begin nog steeds klant van ons zijn.

Al vanaf de start van Disk Promotions leveren we maatwerk. Wij ontwerpen en programmeren websites helemaal zelf. Disk Promotions maakt dus geen gebruik van programma’s zoals Wordpress of Joomla. Op dit punt onderscheiden wij ons en daar zijn we trots op!

 

Even voorstellen

Het team van Disk Promotions is sinds enkele maanden uitgebreid met een grafisch vormgever/tekenaar. Paul de Wit is zijn naam.

Paul heeft gestudeerd aan de Vrije Teken Academie te Amsterdam en heeft deze studie succesvol afgerond met de richting Reclame Illustrator. Tevens heeft Paul in Den Bosch het diploma DTP en Nieuwe Grafimedia behaald.

Zijn werkzaamheden bij Disk Promotions zullen vooral bestaan uit het ontwerpen van logo's, het tekenen van illustraties en het ontwerpen van websites.

Karin Schijf Karin Schijf
Grafisch vormgeefster & webdesigner
Frank Schijf Frank Schijf
Webdesigner
Paul de Wit
Illustrator, grafisch vormgever & webdesigner
Marita Odendaal Marita Odendaal (partner)
Programmeur