Video- en fotografie

Webfilmpje

Heeft u al een webfilmpje op uw site staan? Uw bezoekers krijgen meteen een goed beeld van uw bedrijf en onderscheidende punten als u zich met een filmpje presenteert.

Beelden zeggen veel meer dan woorden en blijven beter hangen. Met een webfilmpje heeft u een krachtig communicatiemiddel in handen. Uiteraard voegen we uw filmpje ook toe aan uw YouTube-kanaal zodat er extra bezoekers naar uw site gaan.

Filmpjes op websites worden steeds belangrijker en uw bezoekers van uw site zullen het zeker waarderen. En uiteindelijk u natuurlijk ook! Gaat u ook mee met de tijd?

Voorbeelden webfilmpjes

Voor Zwembad De Meerval hebben we deze videoclip geproduceerd. Het doel van dit filmpje is om het zwembad te profileren als een kindvriendelijk zwembad.


Voor Snackbar de Wip-in hebben we deze profielfilm geproduceerd. Het doel is om de onderscheidende punten van de snackbar te laten zien zoals de vers gesneden patat en de unieke locatie aan het strand van Callantsoog. Deze film wordt getoond op de website, YouTube en op het narrowcastingsysteem van Snackbar Wip-in.


Fotografie

Het spreekt voor zich dat de foto's op uw website van een uitstekende kwaliteit moeten zijn. Heeft u zelf geen (of geen goede) foto's voor uw website? Wij komen graag bij u op locatie fotograferen en zorgen voor de eventuele nabewerking in een fotobewerkingsprogramma.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op: info@disk.nl

...Goede en vakkundige mensen die weten wat men wilt en hun uiterste best doen om dit alles te realiseren. Wij zijn trots op onze mooie website mede door Disk Promotions. Een team waar wij heel erg fijn mee samen werken... Annet Tabeling, Verhuurburo Callantsoog

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via mail.

Disk Promotions VOF

Volg ons op: