Disk Promotions VOF

Parcivalring 337
5221 LH 's-Hertogenbosch
T: 073 - 689 44 39
E: info@disk.nl


Mailtool

Voor het opstellen en versturen van e-mail nieuwsbrieven heeft Disk Promotions een eigen mailtool. Het is een goede manier om bezoekers naar uw website te 'leiden' en uw diensten en/of producten onder de aandacht te brengen.

Disk Promotions mailtool

Het is een gebruiksvriendelijke tool en het is niet nodig om software te installeren. De mailtool is gewoon te benaderen via een website. U krijgt hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord.

Onze mailtool voldoet aan de strenge regels voor wat betreft het versturen van e-mailnieuwsbrieven.

Reacties over mailtool


Reactie: Kamp Coating Groep
Kamp Coating Groep, marktleider in poedercoating, heeft de afgelopen maanden naar tevredenheid haar laatste drie nieuwsbrieven verstuurd via de nieuwe mailtool van Disk Promotions. De begeleiding en advisering van Disk Promotions is zeer intensief geweest en is door ons als zeer positief ervaren, aldus Jerry IJben van Kamp Coating Groep. Ook de mate van interesse en betrokkenheid van Disk is uitstekend. De mailtool werkt zeer eenvoudig en is overzichtelijk, waardoor je in een handomdraai statistieken kunt bekijken. Doordat je kunt zien wie (lees mailadres) aangeklikt heeft, weet je precies waar de interesse van deze klant ligt en kun je daarop participeren.
Jerry IJben, Kamp Coating Groep


Reactie: Eltink Draad en Kabel
Door het gebruik van mailtool van Disk Promotions kan ik al mijn relaties heel eenvoudig bereiken, door middel van een selectie kan ik onderscheid maken welke mail er naar wie gaat (speciale klant). Wij gebruiken het programma voor acties, nieuwtjes en prijsveranderingen. Je ziet na het verzenden ook wie de mail heeft ontvangen. Voor ons bedrijf is dit een ideaal programma.
Harm Eltink, Eltink Draad & Kabel


Reactie: Zwembad De Meerval
Disk Promotions verzorgt al jaren onze site en tevens mailtool. Deze is recentelijk vernieuwd en werkt nu nog veel efficiënter en professioneler, waardoor wij onze klanten nog sneller en beter op de hoogte kunnen houden voor wat betreft nieuws en wijzigingen binnen onze organisatie. Een geweldige verbetering met betrekking tot communicatie.
Eddy Schuurmans, Zwembad De Meerval


Actueel: NIEUWE MAILTOOL

Disk Promotions heeft geïnvesteerd in een nieuwe mailtool. De tool staat nu op een eigen snelle server met een uniek ip-adres en is nu beveiligd met het zogenaamde SLL-protocol. Dit is dezelfde beveiliging die banken hanteren bij internetbankieren.

De mailtool is door de verbeterde server ook een stuk sneller geworden. Op deze server worden geen andere websites gehost en/of gedeeld. Tevens heeft de software een grote update ondergaan.

Mogelijkheden mailtool

 • Koppeling met uw website. Nieuwe abonnees worden automatisch toegevoegd aan database;
 • Personaliseer uw nieuwsbrieven;
 • Selectie mogelijkheid in lijsten;
 • Meerdere bijlagen meesturen;
 • Automatische afmeldverwerking zodat het uitschrijven zeer eenvoudig is;
 • Statistieken bekijken en zie meteen wie uw nieuwsbrief heeft gelezen;
 • Maak de nieuwsbrief op met de opmaaktool;
 • Verstuur de nieuwsbrief in uw huisstijl;
 • Overzichtelijk abonneebeheer;
 • Overzichtelijk nieuwsbriefbeheer;
 • Stuur de nieuwsbrief door naar relatie.