Affiliatemarketing

Wat is affiliatemarketing?

U heeft een doel met uw website. Het is logisch dat deze iets moet opleveren. Nieuwe relaties, bekendheid voor uw organisatie, informatie geven, meer verkoop, noem maar op. Maar zou het niet fijn zijn als u nog wat extra zou kunnen verdienen met uw site? Dat kan!

Met affiliatemarketing plaatst u advertenties, banners of tekstlinks van adverteerders op uw website. Een andere term hiervoor is performence marketing. Uiteraard is het handig als dit content gerelateerde adverteerders zijn. Het heeft bijvoorbeeld geen zin als een website met toeristische informatie over een vakantiebestemming banners plaatst van een bedrijf in kantoorartikelen. Een touroperator die reizen aanbiedt naar de betreffende bestemming is dan wel een goede adverteerder. U biedt uw bezoekers van uw website dan extra handige informatie.

Stel dat een bezoeker van uw website via een banner doorklikt naar de webshop van een adverteerder en deze persoon koopt iets via die webshop dan ontvangt u daar commissie over. Dit is in het kort wat affiliatemarketing is. Wilt u uitgebreide informatie over deze vorm van geld verdienen bezoek dan de website van TradeTracker. Naar TradeTracker

Hieronder treft u een voorbeeld van een site waarop relevante advertenties staan voor de bezoekers van deze website. De website Vakantie naar de Malediven is een bron van informatie voor iedereen die naar de Malediven op vakantie wil gaan. De paradijselijke eilanden hebben schitterende stranden en zijn een echte droombestemming. Naast de informatie over de eilanden die tot de Malediven behoren staan er ook advertenties op voor vakanties naar deze schitterende eilanden. Dit is tevens informatie waar de bezoeker wat aan heeft. Bekijk deze website

Vakantie naar de MaledivenPublishers en adverteerders

Bij affiliatemarketing is er altijd sprake van een publisher en een adverteerder. Plaatst u advertenties van adverteerders op uw website dan bent u publisher. Omgekeerd kan uiteraard ook. Heeft u een webshop en wilt u meer sales genereren? Dan kan affiliatemarketing ook voor u een uitkomst zijn. In dat geval meldt u zich aan als adverteerder.

Om dit hele proces goed te laten verlopen zijn er bedrijven die publishers en adverteerders bij elkaar brengen en de techniek achter dit proces verzorgen. Er zijn diverse partijen actief binnen deze sector, één van deze bedrijven is o.a. TradeTracker.

TradeTracker brengt publishers en adverteerders bij elkaar en zorgt ervoor dat al het verkeer dat via uw website naar adverteerders gaat geregistreerd wordt. Via affiliatemarketing is het dus mogelijk om extra inkomsten te genereren via uw site.

Disk Promotions heeft diverse websites waarbij we werken met affiliatemarketing. Door de ervaringen die we hier de afgelopen jaren mee hebben opgedaan kunnen wij u hierbij adviseren en/of begeleiden.

Wilt u meer informatie over geld verdienen met uw website? Neem gerust contact met ons op of meld uzelf direct aan bij TradeTracker. Aanmelden bij TradeTracker

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op: info@disk.nl

...Toen onze website allerlei mankementen ging vertonen heb ik onder anderen bij Disk Pomotions gevraagd wat zij voor ons konden betekenen. Zij hebben een offerte opgesteld voor een nieuwe website en op een vrijdagavond toegelicht. De ongedwongen maar professionele contacten en de heldere toelichtingen, heeft het bestuur van duik- en onderwatersport vereniging "Botlek" doen besluiten om met Disk Promotions verder te gaan... Peter Blanker, Voorzitter DOV Botlek, Spijkenisse

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via mail.

Disk Promotions VOF

Volg ons op: