Opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben wij al voor veel organisaties en verenigingen mogen werken. De opdrachten waren stuk voor stuk verschillend en zeer divers zoals ook geen enkel bedrijf hetzelfde is. Onze werkzaamheden bestonden o.a. uit het ontwerpen en bouwen van nieuwe websites, html-nieuwsbrieven, banners, het maken van webfilmpjes en foto's, ondersteuning en advisering op gebied van sociale media, het optimaliseren van webteksten voor zoekmachines etc.

Wij zien een opdracht als een langdurige samenwerking met de opdrachtgever en streven er altijd naar om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Wij werken met plezier voor al onze opdrachtgevers, met veel van onze relaties hebben we dan ook al jaren lang contact. Zelfs voor onze opdrachtgever van het eerste uur voeren we nog altijd werkzaamheden uit. Daar zijn we trots op!

DELA
Golfbad Oss
De Wijsmaker
Zwembad De Meerval
Zwembad De Meerval
De Klein
Youngtimer Kopen
PMC Moleneind Uilenburg
Kinderopvang 't Klavertje
Dujako Automotive
Coaching Wijchen
Angrisa
Autoservice van Bunningen
CEM Support
Bloemisterij De Blauwe Steen
Clair Obscur
Dalin Financiƫle Dienstverlening
EemsWerken
Eltink Draad & Kabel
En Plein Public
En Plein Public
Exner
Facili2Transform
Gerritsen van Groningen
Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op: info@disk.nl

Frank en Karin hebben mijn website gemaakt omdat zij echt contact maken, je ondersteunen, snel zijn als het nodig is en rustig als dat moet. Mark Cornelissen, De Wijsmaker

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via mail.

Disk Promotions VOF

Parcivalring 337
5221 LH 's-Hertogenbosch
E: info@disk.nl

Volg ons op: