Disk CMS

Hoe fijn is het als u zelf uw website inhoudelijk kunt aanpassen? Wij hebben hiervoor een eigen en uniek systeem namelijk het Disk CMS. Het Disk CMS is heel eenvoudig in gebruik. Het aanpassen van een tekst of het toevoegen van een foto is kinderspel. U hoeft niets te installeren op uw computer.

Grote update Disk CMS 2021

In 2021 hebben wij een compleet nieuw CMS gelanceerd met nog meer mogelijkheden en het systeem is een stuk veiliger geworden. U heeft nu de mogelijkheid om met tweetrapsauthenticatie in te loggen zodat het CMS en uw website veel beter zijn beveiligd. Het Disk CMS is voortdurend in ontwikkeling, regelmatig vinden er updates plaats.

Disk CMSWat zijn de mogelijkheden van het Disk CMS?

Hieronder tref u een selectie van de mogelijkheden van ons CMS:
 • Pas teksten aan of voeg nieuwe teksten toe.
 • Vervang foto's of voeg nieuwe foto's toe.
 • Via het Disk CMS is het mogelijk om rechtenvrije foto's op een gemakkelijke wijze toe te voegen.
 • Pas tabellen aan of voeg tabellen toe.
 • Bewerk de pagina eigenschappen.
 • Voeg een horizontale lijn toe.
 • Upload en verwijder bestanden.
 • Bekijk Google Analytics in de CMS omgeving
 • Je kunt met het Disk CMS terug in de tijd gaan (5 tot 10 jaar) voor pagina backups.
 • Het CMS heeft een zeer goede beveiliging. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met tweetrapsbeveiliging in te loggen.
 • Geef per pagina aan of deze door Google ge├»ndexeerd mag worden.
 • Pas zelf op een gemakkelijke wijze de metadata aan.

Veilig

Het Disk CMS wordt apart gehost zodat uw website en het Disk CMS van elkaar gescheiden zijn. Het Disk CMS is daarom veel veiliger dan bijvoorbeeld Wordpress of Joomla.

Kies ook voor een onderhoudsabonnement

Om uw website goed te laten presteren zijn naast de inhoudelijke aanpassingen ook regelmatig technische aanpassingen noodzakelijk. Bijvoorbeeld bij het uitkomen van een nieuwe browserversie of door nieuwe inzichten met betrekking tot de vindbaarheid in zoekmachines.

Wij adviseren u om naast het Disk CMS ook een onderhoudsabonnement af te sluiten. We hebben dan op periodieke basis contact zodat u zeker weet dat uw site goed blijft presteren!

Heeft u nog vragen over het Disk CMS? Neem dan gerust contact met ons op.

Reviews over Disk CMS


'Werken met het Disk CMS bespaart tijd. Door de gebruiksvriendelijke opzet is het makkelijk, snel en eenvoudig om onze website up-to-date te houden voor onze gasten. Alle informatie is te wijzigen en precies aan te passen zoals jij dat wilt. Een uitgebreid CMS vol mogelijkheden zonder dat het moeilijk te bedienen is! Super!' Sven Moors, Zwembad De Meerval
'En dankzij het gebruiksvriendelijke Disk CMS kan ik, net als Tony Stark, vlot zelf nog eens een schroevendraaier oppakken om een passend maatpak te maken van de inhoud van onze website.' Gert-Jan Segeren, Dierenartsen Dier en Dongen
Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op: info@disk.nl

...Werken met het Disk CMS bespaart tijd. Door de gebruiksvriendelijke opzet is het makkelijk, snel en eenvoudig om onze website up-to-date te houden voor onze gasten. Alle informatie is te wijzigen en precies aan te passen zoals jij dat wilt... Sven Moors, Zwembad De Meerval

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via mail.

Disk Promotions VOF

Volg ons op: