Disk CMS

Hoe fijn is het als u zelf uw website inhoudelijk kunt aanpassen? Wij hebben hiervoor een eigen en uniek systeem namelijk het Disk CMS.

Het Disk CMS is heel eenvoudig in gebruik. Het aanpassen van een tekst of het toevoegen van een foto is kinderspel. U hoeft niets te installeren op uw computer. Het is zelfs mogelijk om uw wijzigingen automatisch op een bepaalde datum en/of tijdstip te publiceren. M.a.w. u voert vandaag de wijzigingen door en ze worden bijvoorbeeld volgende week pas zichtbaar op uw website. Via het CMS is het tevens mogelijk om heel eenvoudig de resultaten van Google Analytics (statistieken website) te bekijken.

Disk CMS
Wat zijn de mogelijkheden?

Hieronder tref u een selectie van de mogelijkheden van ons CMS.
  • Pas teksten aan of voeg nieuwe teksten toe
  • Vervang foto's of voeg nieuwe foto's toe
  • Pas tabellen aan of voeg tabellen toe
  • Bewerk de pagina eigenschappen
  • Voeg een horizontale lijn toe
  • Upload bestanden
  • Publiceer de wijzigingen (al dan niet op datum en tijd)
  • Bekijk Google Analytics in de CMS omgeving


Om uw website goed te laten presteren zijn naast de inhoudelijke aanpassingen ook regelmatig technische aanpassingen noodzakelijk. Bijvoorbeeld bij het uitkomen van een nieuwe browserversie of door nieuwe inzichten met betrekking tot de vindbaarheid in zoekmachines.

Wij adviseren u om naast het Disk CMS ook een onderhoudsabonnement af te sluiten. We hebben dan op periodieke basis contact zodat u zeker weet dat uw site goed blijft presteren!

Het Disk CMS wordt apart gehost zodat uw website en het Disk CMS van elkaar gescheiden zijn.

Heeft u nog vragen over het Disk CMS? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op: info@disk.nl

...Disk heeft met enthousiasme de realisatie van mijn website gedaan. Er was een natuurlijke balans tussen de ruimte die ik nodig had voor eigen inbreng en het advies en de sturing vanuit Disk. Ze hebben kennis van zaken, zijn op de hoogte van de laatste technieken en kunnen snel en flexibel schakelen.... Nicole Gaillard, Gaillard Yoga

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via mail.

Disk Promotions VOF

Parcivalring 337
5221 LH 's-Hertogenbosch
E: info@disk.nl

Volg ons op: